Duurzaam en maatschappelijk betrokken

Duurzaamheid een maatschappelijke betrokkenheid staan bij ons hoog in het vaandel. Rooijakkers Schilderwerken B.V. werkt voortdurend aan de optimalisatie van de verschillende bedrijfsprocessen. Voorbeelden hiervan zijn het digitaliseren van werkopnames en urenregistratie, maar ook het trainen van personeel om verspilling te voorkomen. Wij sponsoren de lokale verenigingen en zijn een erkend leerbedrijf.

 

Neem contact op

Michael Vleeming

Schildernaam

Mijn naam is Michael Vleeming. In 2010 ben ik begonnen met het uitvoeren van werkzaamheden voor Rooijakkers Schilderwerken B.V.. We zijn nu 11 jaar verder en ik werk nog altijd met veel plezier voor dit bedrijf. Ik ben gespecialiseerd in het aanbrengen van vloercoatings en het behandelen van staalconstructies. Binnen Rooijakkers Schilderwerken B.V. ben ik de technische man en heb ik de leiding op projecten waar de werkzaamheden bemoeilijkt worden door bijvoorbeeld werken op hoogte. Ik zorg ervoor dat de juiste middelen zoals steigers op de juiste manier worden gebouwd. Door mijn verleden als timmerman heb een goed bouwtechnisch inzicht en kan ik op een grote variatie van projecten worden ingezet. 

René Wiltink

Voornaam Achternaam

Mijn naam is René Wiltink, ik kom uit Gendt en ben 36 jaar oud. Van kleins af aan heb ik al de ambitie om schilder te worden en ben na het afronden van mijn VMBO opleiding dan ook begonnen met de schildersopleiding Aspirant Gezel. Na het behalen van dit schildersdiploma ben ik doorgegaan met de volgende opleiding genaamd Gezel schilder. Ik heb 16 jaar ervaring als schilder en werk sinds 7 jaar met veel plezier bij Rooijakkers Schilderwerken B.V. Ik vind dat wij een erg leuk team hebben en binnen ons bedrijf is geen dag hetzelfde. Deze twee factoren zorgen ervoor dat Rooijakkers Schilderwerken B.V. een erg leuk bedrijf vind waar ik nog lange tijd zou willen werken. 

"In de gesprekken die wij met u voeren over de opdracht, zullen we steeds proberen om duurzaamheid een prominente plek te geven, zodat u geld én milieu spaart."

 

Betrouwbaar

Ons bedrijf bestaat 14 jaar en ons team bestaat uit enthousiaste mensen die voor het grootste deel bij ons in dienst zijn. Ons team kent weinig verloop en iedereen werkt met veel passie en plezier bij onze klanten. Wij doen wat we zeggen, en wij zijn pas klaar als u tevreden bent.

 

Milieubewust

Wij willen graag  minder en het liefste geen schade toebrengen aan het milieu. In onze hele bedrijfsvoering, van electrische auto’s, hogedrukspuit met greenboiler tot lokale leveranciers dragen wij bij aan duurzaamheid. Naast energiebesparing en CO2-reductie richten wij ons ook op hergebruik van materialen en grondstoffen.

Rooijakkers schilderwerken

Rooijakkers schilderwerken is al sinds 2007 een begrip in Oost-Nederland. Ons bedrijf is gespecialiseerd in het onderhouden van  bedrijven, overheden, semi-overheden en nutsbedrijven. Natuurlijk leveren wij meer dan alleen het schilderwerk: al vanaf het begin denken wij met u mee over duurzaamheid, kostenbesparingen en een esthetisch correcte oplossing voor de werkzaamheden.

 

Team Rooijakkers Schilderwerken

Ons team bestaat uit enthousiaste mensen die voor het grootste deel bij ons in dienst zijn. In ons  team kennen wij weinig verloop en iedereen werkt met veel passie en plezier bij onze klanten. Om de kwaliteit te waarborgen hebben wij meerdere trainingen per jaar voor onze mensen. U wordt dus altijd door professionals geholpen!

 

Neem contact op

Rooijakkers Schilderwerken B.V.
Elster Grindweg 10
6665 NC Driel
Nederland