Glas laten zetten Driel

Glas laten zetten in de regio Arnhem

Het juiste glas is belangrijk voor comfort en energie-efficientie. Wij leveren bij ruitschade beglazing in alle mogelijke soorten en maten. De montage en eventuele herstelwerkzaamheden voeren wij, ook op hoogte, uit met eigen specialisten. We stemmen het advies af op uw wensen op het gebied van isolatie, veiligheid en/of uitstraling. Om zeker te zijn van een gewenst resultaat, adviseren wij u graag.

Enkel glas vervangen voor dubbel glas, gefigureerd glas, gehard glas (waarbij rekening gehouden wordt met de veiligheid; doorval-risico) en HR++ glas behoren tot de standaard mogelijkheden. Maar ook bij ruit herstel kunnen wij u van dienst zijn. Niet alleen de kwaliteit van het glas is belangrijk; ook professionele plaatsing alswel de kwaliteit van bijbehorende materialen garandeert tevredenheid op de lange termijn.

Neem contact op

Montage van glas

De montage van beglazing vindt uitsluitend plaats conform de huidige NEN/NPR-voorschriften en veiligheidsnormen. Door onze fabrikanten wordt in bijna alle gevallen 10 jaar garantie verstrekt op de door ons gemonteerde isolerende beglazing.

Voordelen bij van de Rooijakkers Schilderwerken

  • Al meer dan 14 JAAR ervaring
  • Ons team kent weinig verloop
  • Wij doen wat we zeggen, en wij zijn pas klaar als u tevreden bent
  • Succesvolle en langdurige relaties met onze opdrachtgevers
  • Hoge kwaliteitsstandaard in werkwijze en materialen

Maak een afspraak voor het laten zetten van glas

Bel met ons om een afspraak te maken voor glasmontage.

Rooijakkers Schilderwerken B.V.
Elster Grindweg 10
6665 NC Driel
Nederland