Schilder werk laten schilderen in Driel

Binnen- en buiten schilderwerk

Rooijakkers Schilderwerken B.V. is gespecialiseerd in binnen- en buiten schilderwerk voor zowel onderhoudsschilderwerk als renovatieschilderwerk inclusief het herstel van houtrot in lijsten, deuren en kozijnen. Ook kunt u ons inzetten  voor het aanbrengen van nieuw behang of een decoratieve wandafwerking. Zo kunnen wij alle voorkomende schilderwerken verzorgen.  

Wij verzorgen projecten voor zowel bedrijfspanden als  grote industriële complexen. Wij kunnen een advies geven over ondergronden, herstelwerkzaamheden en kleuren. Kwalitatief duurzaam schilderwerk is inherent aan een goede en nauwkeurige voorbehandeling van de ondergrond. 

Producten die door Rooijakkers Schilderwerken B.V. gebruikt worden hebben het DUBOkeurmerk. DUBOkeur is een milieukeurmerk dat de totale levenscyclus van producten beoordeelt:  grondstoffen- en energieverbruik, CO2-uitstoot, verpakking, productieproces, transport, afvalreductie, recycling en de levensduur na opbrengen. DUBOkeur geeft daarmee een eerlijker en realistischer beeld van de duurzame eigenschappen van het product.

Neem contact op

Voordelen van Rooijakkers Schilderwerken

  • Al meer dan 14 JAAR ervaring
  • Ons team kent weinig verloop
  • Wij doen wat we zeggen, en wij zijn pas klaar als u tevreden bent
  • Succesvolle en langdurige relaties met onze opdrachtgevers
  • Hoge kwaliteitsstandaard in werkwijze en materialen

Maak een afspraak voor schilderwerk

Bel met ons schildersbedrijf om een afspraak te maken voor schilderwerk of informeer over de mogelijkheden.

 

 

Rooijakkers Schilderwerken B.V.
Elster Grindweg 10
6665 NC Driel
Nederland