Vastgoedonderhoud

Onderhoud en bouwwerkzaamheden van (grote) panden

Wij zijn sterk in het onderhouden van kantoorpanden van onder andere (semi) overheden, nutsbedrijven, gemeentelijk vastgoed zoals scholen en stadhuizen, maar ook waterbedrijven en oliemaatschappijen zijn tevreden klanten van ons.

Bij vastgoedonderhoud gaat het ons om totaalonderhoud van vastgoed en dan met name het instandhouden, verbeteren en verduurzamen van uw vastgoed. Wij zijn altijd opzoek naar de juiste middelen om processen effectief en kostenbesparend in te richten met een focus op duurzaamheid. U bent natuurlijk opzoek naar een juiste manier om de onderhoudskosten van uw vastgoed zo laag mogelijk te houden. Onderhoud blijft desondanks noodzakelijk om de waarde van uw vastgoed hoog te houden. Onze werkwijze is vooral op u gericht. U maakt uw wensen kenbaar, en wij vertalen dit naar een MeerJarenOnderhoudsPlan, zowel functioneel, esthetisch als technisch op een kwaliteitsniveau dat binnen uw doelstellingen en strategieën past. 

Duurzaam en verantwoord vastgoedonderhoud

Daarbij zullen we onze eigen doelstellingen met betrekking tot duurzaam en verantwoord ondernemen hoog houden. Behalve bij u kiezen we ook in ons bedrijf steeds voor duurzaam: we hebben recent elektrische auto's aangeschaft, onze hoogwerker is elektrisch en wij hebben een Dibo hogedrukreiniger met een greenboiler.

Daarnaast werken we hard om ons eigen pand klimaatneutraal te maken. Natuurlijk nemen we ook onze bedrijfsprocessen onder de loep: we zijn ver in het doorlichten en verbeteren van onze eigen processen volgens de lean-strategie. Dit is een manier om te zorgen dat alles en iedereen in de onderneming zich richt op het creëren van waarde voor u als klant in alle processen. Hierdoor voorkomen we onnodige verspilling van mensen en middelen.

Meer weten over vastgoedonderhoud?

Wij werken vanuit de regio Arnhem maar ook hebben wij klanten voor vastgoedonderhoud in Rotterdam, Amsterdam en Utrecht.  Neem contact met ons op voor meer informatie over vastgoedonderhoud.

Neem contact op

Rooijakkers Schilderwerken B.V.
Elster Grindweg 10
6665 NC Driel
Nederland